ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Followers

Tuesday, April 7, 2009

ΑΝΟΙΞΗ... ΑΝΟΙΞΗ

Η ωραία ανθισμένη κερασιά, που εμφανίζεται επάνω, βρίσκεται στο κτήμα το γειτονικό του δικού μας (στον Αγιόκαμπο της Λάρισας). Απεικονίζει με τον καλύτερο τρόπο τον ερχομό της άνοιξης. Όλα είναι όμορφα αυτή την εποχή. ΑΝΟΙΞΗ..., η ωραιότερη εποχή του έτους, οι θερμοκρασίες είναι για όλους καλές..., καλές και για όσους δεν αντέχουν το κρύο, καλές και για όσους δεν αντέχουν τη ζέστη. Οι ποιητές έχουν εξυμνήσει με τόσα και τόσα ωραία ποιήματα, αυτή την εποχή. Η εικόνα της φύσης σε συνδυασμό με τα εξαίρετα αρώματα της, φτιάχνουν τη διάθεση μας, αυθόρμητα τραγουδάμε, τα σπίτια δεν μας κρατάνε μέσα, σχεδιάζουμε-προγραμματίζουμε και κάνουμε εκδρομές και ταξίδια.

Την όλη αυτή ωραιότατη εικόνα της φύσης που μας γέμισε με τόση χαρά, την επεσκίασε ο καταστροφικός σεισμός στην Ιταλία με τα τόσα θύματα (ο αριθμός των νεκρών συνεχως ανεβαίνει) ανάμεσα στα οποία και ένας Έλληνας....(ας ελπίσουμε ότι δεν θα βρεθούν και άλλοι νεκροί....). Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς για όσες οικογένειες έχουν νεκρούς... Οι υλικές ζημιές αποκαθίστανται..., οι ζωές όμως?

2 comments:

anagnostria said...

Να που βάζεις κι εσύ φωτογραφίες (από παλιά μάλιστα). Γιατί λες ότι σε ξεπέρασα στον υπολογιστή; Μήπως για τα λινκς; Μα είναι πανεύκολο.

maxforeigner said...

Ναι, εύκολο είναι αλλά .... δεν το καταφέρνω. Επίσης δεν μπόρεσα να βάλω μουσική...