ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Followers

Thursday, March 6, 2008

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ BLOGS

Τα ενδιαφέροντα blogs ασφαλώς είναι αναρίθμητα. Δυστυχώς δεν έχουμε το χρόνο για να μπορέσουμε να τα ανακαλύψουμε όλα. Τυχαία ή μέσω άλλων ιστοσελίδων βρίσκουμε συνεχώς και κάποιο που είναι αξιόλογο, κάποιο που μας κινεί το ενδιαφέρον να το παρακολουθούμε. Δεν ξέρω πώς (μάλλον τυχαία φαντάζομαι) ο bloger phlou...flis μπήκε στο δικό μου και έκανε ένα σχόλιο στη προηγούμενη μου ανάρτηση. Έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφθώ το blog του και τις 4 ιστοσελίδες του. Όλες είναι ενδιαφέρουσες :

- Οι δύο, που ασχολούνται με θέματα του χώρου της της Μέσης Εκπαίδευσης, θα μπορούσαν να γίνουν, χώρος γενικής συζήτησης για τα προβλήματα της παιδείας.

- Η άλλη (που περιέχει θαυμάσιες φωτογραφίες από διάφορες περιοχές της Ελλάδος) είναι πιστεύω για όλους εξαιρετική, διότι δίνει την δυνατότητα να γνωρίσει κανείς περιοχές που ίσως δεν γνώριζε και να του κεντρίσει την επιθυμία για εκδρομές.

- Η άλλη, τέλος, που αφορά θέματα και προβήματα της πόλης που ζει, είναι ενδιαφέρουσα για τους κατοίκους της Λάρισας και θα μπορούσε και αυτή να γίνει χώρος συζήτησης των σχετικών προβλημάτων.


Η δ/νση της σελίδας: http://phlou.blogspot.com/2008/02/blogger.html

3 comments:

phlou...flis said...

Σ' ευχαριστώ. Δεν προλαβαίνω να υπογράφω αυτόγραφα!
Ψάχνοντας θέματα που με ενδιαφέρουν, μοίρα καλή με οδήγησε στα βήματά σου.
Την καλησπέρα μου

Mike said...

Καλησπέρα. Οι ιστοσελίδες σου είναι πραγματικά πολύ καλές, θίγουν πολλά προβλήματα που απασχολούν μεγάλα τμήματα του πληθυσμού της χώρας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η ιστοσελίδα που παρουσιάζει πανέμορφες (και άγνωστες σε πολλούς) περιοχές της Ελλάδας.

Anonymous said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色