ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Followers

Thursday, September 27, 2007

ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ...ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Μετά το "ΝΗΣΙ" (που το τελείωσα το Περασμένο Σαββατοκυρίακο, και το οποίο μου άρεσε πολύ), "μελετώ" τα "Γραμμένα Φιλιά" (Γάννης Ευσταθιάδης, ύψιλον/βιβλία) και διαβάζω "ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ" της ΛΕΝΑΣ ΜΑΝΤΑ (Ψυχογιός). Ακόμα στην αρχή του βρίσκομαι, αλλά ήδη το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον και πιστεύω πως θα μου αρέσει πολύ. Είχα διαβάσει αυστηρή κριτική για άλλο βιβλίο της συγραφέως, αλλά "τόλμησα" να πάρω αυτό, μή βρίσκοντας άλλα που έψαχνα. Δεν μετάνοιωσα όμως, αντίθετα νομίζω πως αυτό το βιβλίο θα γίνει αφορμή (και αιτία) για να προμηθευτώ και τα άλλα βιβλία της Μαντά. Το μόνο "αρνητικό" στοιχείο που βρίσκω, είναι τα πολύ μεγάλα κεφάλαια, που προσωπικά με κουράζουν.... (στην 95τη σελίδα αλλάζει κεφάλαιο!).

5 comments:

anagnostria said...

Χαίρομαι που η "αυστηρή" κριτική μου δεν σε απέτρεψε από το να πάρεις το καινούριο βιβλίο της Λένας Μαντά. Τα αναγνωστικά γούστα διαφέρουν και είναι καλό να σχηματίζει καθένας τη δική του γνώμη με το προσωπικό του διάβασμα και να μη στηρίζεται απλώς στις απόψεις άλλων, ακόμα και των καλύτερων κριτικών. Ήδη έχουμε αναπτύξει μια επικοινωνία με την κ. Μαντά και σις 16 Οκτωβρίου που θα βρίσκεται στην Κύπρο για παρουσίαση του βιβλίου της ελπίζω να τη συναντήσω.

ολα θα πανε καλα... said...

Άσχετο:θα μπορούσες να μου στείλεις φωτογραφίες με τις άλλες γατούλες σου ή να τις ανεβάσεις στο μπλογκ σου;Λατρεύω τις γάτες,έχω κι εγώ!Πάντως η λευκή μου άρεσε πολύ!

Anonymous said...

καλημερα Mike!
το εχω διαβασει αυτο το βιβλιο,εχω κανει και σχετικό ποστ...η αλήθεια ειναι οτι μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο την Θεανώ

maxforeigner said...

Kαλημέρα. Ναι "anagnostria", έτσι είναι, αλλά λαμβάνω υπόψη τις κριτικές για να αποφύγω την αγορά κάποιου βιβλίου που μπορεί να με απογοητεύσει.

"Όλα θα πάνε καλά".. μόλις έχω φωτογραφίες από τις άλλες 2 γάτες θα τις αναρτήσω στο blog. Η λευκή είναι πανέμορφη.

CooK the book... κοίταξα στο post για Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι" αλλά αμέσως "διέφυγα"...διότι περιγράφεις περιληπτικά όλο το βιβλίο... δεν με "τραβά" να διαβάσω με ενδιαφέρον ένα βιβλίο όταν ξέρω την υπόθεση.
Αλλά γνωρίζω ότι δεν το έχουν όλοι αυτό το πρόβλημα.

Anonymous said...

Mike
κανεις λαθος!
Ποτε δεν αποκαλυπτω τι γινεται στην ιστορια ενος βιβλιου που κανω ποστ, γιατι ειναι κατι που σιχαινομαι να γνωριζω οταν διαβαζω...τωρα που το διαβασες ξανακοιταξε το ποστ και θα δεις οτι αναφερεται πολυ λιτα στην εξελιξη της υποθεσης... :)