ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Followers

Monday, July 16, 2007

ΒΙΒΛΙΑ

Μετά και το "Κάστρο των Αγγέλων"... ένα βιβλίο εκλαϊκευμένης φιλοσοφίας, εαυανάγνωστο, που θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω "καλό", όχι όμως και θαυμάσιο.... διαβάζω τώρα τον "Δάσκαλο"..του Φρανκ ΜακΚορτ, Αμερικανο-Ιρλανδού συγγραφέα. Έχω διαβάσει περισσότερο από το μισό... και μου αρέσει πολύ... αν και δεν έχω φυσικά τις δικές του εμπειρίες. {Η δική μου πείρα διδασκαλίας... είναι σε Τ.Ε.Ι., όπου τα εξάμηνα...είναι δίμηνα, και όπου οι παρακολουθήσεις της θεωρίας δεν είναι υποχρεωτικές.... (αν παρακολουθούν το μάθημα 5-10 σπουδαστές θεωρείται επιτυχία του ... διδάσκοντος!... να ... καυχηθώ που είχα 7 σπουδαστές πέρυσι τακτικούς???), αλλά και οι σπουδαστές δεν είναι πια έφηβοι...}. Το βιβλίο διαβάζεται ευχάριστα από όλους όσους πέρασαν από θρανία, αλλά οπωσδήποτε έχει περισσότερο ενδιαφέρον για τους εκπαιδευτικούς. Κριτική λεπτομερής του βιβλίου, με αποσπάσματα, στο anagnostria.blogspot.com (αναρτήσεις Ιανουαρίου).

2 comments:

Λεία Βιτάλη συγγραφέας said...

Mike καλημέρα. Πολύ ενδιαφέροντα όσα γράφεις. Σ' ευχαριστώ και για τα λινκ. Προσπάθησα να μπω στην anagnostria αλλά δεν δουλεύει. Ύστερα δοκίμασα και τα άλλα. Κάτι δεν λειτουργεί. Για κοίταξέ το. Φιλιά.

maxforeigner said...

Λεία, καλημέρα. Ευχαριστώ για την επίσκεψη. Δεν ξέρω τί λάθος κάνω, και δεν μπορώ να "βάλω" σωστά τις δ/νσεις των blogs έτσι ώστε κάνοντας κλικ να μπορεί κανείς να πηγαίνει εκεί. Έχω εφαρμόσει τις σχετικές οδηγίες αλλά ακόμη δεν το πέτυχα! Δοκίμασες να μπεις στο anagnostria.blogstop.com (όχι από το δικό μου ιστολόγιο) κατ'ευθείαν και δεν μπήκες?