ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Followers

Monday, May 21, 2007

ΕΟΡΤΕΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΣ.

Από το πρωϊ σήμερα τρώμε γιατί οι..... εορτάζουσες είναι 3 στην υπηρεσία μας, και έφεραν και αλμυρά και γλυκά. Άντε τώρα να τρέχουμε στο.... διάδρομο να χάσουμε τις.... έξτρα θερμίδες... Αλλά τί να κάνουμε? Να ... μη τρώμε? να στερούμαστε όλα τα καλά και ωραία? άλλωστε και να μη τρώμε, αν δεν γυμναζόμαστε θα παχαίνουμε... Ακόμη και αν δεν παχαίνουμε, λόγω ολιγοθερμικής διατροφής, ο κίνδυνος καρδιακών, εγκεφαλικών αλλά και άλλων διαταραχών , δεν εκλείπει. Όλες οι σχετικές έρευνες λένε ότι ακόμη και οι καπνιστές ή οι σχετικά υπέρβαροι που γυμνάζονται, κινδυνεύουν λιγότερο από τους μη καπνιστές και τους αδύνατους που δεν γυμνάζονται!!! Με αυτά βεβαίως δεν σημαίνει πως πρέπει να καπνίζουμε και να τρώμε ανεξέλεγκτα και τα... πάντα... "Παν μέτρον άριστον..."

4 comments:

Anonymous said...

εφαγα κι εγώ σήμερα.....κάτι καρυδόπιτες και τούρτα πραλίνα....και αυριο η συνέχεια στο σχολείο που θα φέρουν τα μικρά μπακλαβαδες από τις μαμαδες που γιόρταζαν....
mike.....τρέξε.... και για μένα στο γυμναστήριο :))

maxforeigner said...

XE,χε, χε... οκ θα τρέξω και για σένα. Μα cook... όσο και να τρέχω... βάρος δεν χάνω! Απλά καταφέρνω να μη βάζω..κιλά και επίσης καταφέρνω να .. .σφίγγει το σώμα...γενικά, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι με τη γυμναστική δημιουργείται αίσθηση ευφορίας...πέφτουν χολιστερίνη και τριγλυκερίδια.

Anonymous said...

ομολογώ οτι χρειαζομαι μια ....καθετη πτωση χοληστερίνης....μα έλα που με τη γυμναστική ήμουν πάντα εχθρός....τώρα στα σαραντα....κομματάκι δύσκολο να γίνουμε φίλοι...(...κι έφαγα κι ένα γαλακτομπούρεκο σήμερα!...)

betty said...

Ωχ , μας κατατρόμαξες. Εμείς δηλαδή που καθόμαστε και είμαστε και λιτοδίαιτοι, κινδυνεύουμε περισσότερο από εσάς τους λαίμαργους μεν, αθηλητικούς δε; απαράδεκτο!