ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Followers

Thursday, March 6, 2008

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ BLOGS

Τα ενδιαφέροντα blogs ασφαλώς είναι αναρίθμητα. Δυστυχώς δεν έχουμε το χρόνο για να μπορέσουμε να τα ανακαλύψουμε όλα. Τυχαία ή μέσω άλλων ιστοσελίδων βρίσκουμε συνεχώς και κάποιο που είναι αξιόλογο, κάποιο που μας κινεί το ενδιαφέρον να το παρακολουθούμε. Δεν ξέρω πώς (μάλλον τυχαία φαντάζομαι) ο bloger phlou...flis μπήκε στο δικό μου και έκανε ένα σχόλιο στη προηγούμενη μου ανάρτηση. Έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφθώ το blog του και τις 4 ιστοσελίδες του. Όλες είναι ενδιαφέρουσες :

- Οι δύο, που ασχολούνται με θέματα του χώρου της της Μέσης Εκπαίδευσης, θα μπορούσαν να γίνουν, χώρος γενικής συζήτησης για τα προβλήματα της παιδείας.

- Η άλλη (που περιέχει θαυμάσιες φωτογραφίες από διάφορες περιοχές της Ελλάδος) είναι πιστεύω για όλους εξαιρετική, διότι δίνει την δυνατότητα να γνωρίσει κανείς περιοχές που ίσως δεν γνώριζε και να του κεντρίσει την επιθυμία για εκδρομές.

- Η άλλη, τέλος, που αφορά θέματα και προβήματα της πόλης που ζει, είναι ενδιαφέρουσα για τους κατοίκους της Λάρισας και θα μπορούσε και αυτή να γίνει χώρος συζήτησης των σχετικών προβλημάτων.


Η δ/νση της σελίδας: http://phlou.blogspot.com/2008/02/blogger.html

2 comments:

phlou...flis said...

Σ' ευχαριστώ. Δεν προλαβαίνω να υπογράφω αυτόγραφα!
Ψάχνοντας θέματα που με ενδιαφέρουν, μοίρα καλή με οδήγησε στα βήματά σου.
Την καλησπέρα μου

maxforeigner said...

Καλησπέρα. Οι ιστοσελίδες σου είναι πραγματικά πολύ καλές, θίγουν πολλά προβλήματα που απασχολούν μεγάλα τμήματα του πληθυσμού της χώρας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η ιστοσελίδα που παρουσιάζει πανέμορφες (και άγνωστες σε πολλούς) περιοχές της Ελλάδας.